Mijn Blog

Introductie

''Genietend van het geluid van de oceaan, raak ik verdwaald in mijn gedachtes"

Over hoe het zal zijn als ik kies voor het pad naar het onbekenden. Het zo geheten ‘alles achter je laten’. Ik visualiseer me dan rijdend in de zon aan een prachtige kustlijn. Met aan de ene kant een groot blauw meer, aan de andere kant hoge bergen .Die me stiekem toch wel de rillingen geven wetend dat ik die ook zal moeten passeren met mijn woning op vier wielen… 

Woning op vier wielen? Een auto die groot genoeg om in te kunnen wonen, waarin ik kan douchen. Waarbij ik graag met meerderen personen dient te kunnen eten. En met een dakterras waar je kan genieten van de felste sterren en de donkerste nachten.

Mijn naam is Amber de Bruin en Ik begin aan het ombouwen van een Mercedes Sprinter, waarmee mijn hondje Stars en ik de wereld willen gaan ontdekken. Mijn reisblog zal zich gaan vormen als dagboek waarin ik al mijn ervaringen & avonturen zal delen. Van het ombouwen van een camper, tot het maken van de leukste reizen met als eerste bestemming Europa.

Ben jij ook een camper aan het verbouwen? Schrijf je dan gratis in op mijn home pagina, ontvang alle tips en uitleg over het verbouwen van een camper naar droomwoning op vier wielen. 

Veel succes en plezier bij jouw bouwproject ! 

 

Fotobewerking: allroundTravel Preset

Camper Koelkast

Welke koelkast past het beste bij mijn wensen ? Een koelkast in een camper is alles behalve een overbodige luxe, zeker als je van plan

Lees verder »

Watersysteem

Hoe zorg je voor een schoon watersysteem ? Na het instaleren van je watertank denk je al gauw dat een frisse douche en een koud

Lees verder »

Ramen monteren

”Het monteren van een raam is vrij eenvoudig, goed gereedschap en de juiste voorbereidingen is het halve werk” Ramen in een camper zijn niet alleen

Lees verder »

Camper betimmeren

”Hoe zorg je ervoor dat de houtconstructie goed bevestigd wordt aan de carrosserie van de camper” Onderweg ben je niet altijd zeker van geasfalteerde wegen.

Lees verder »
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram