Mijn Blog

Roestbewerking

'' Eenvoudig en krachtig en zo te behandelen''

Ik heb er voor gekozen om al het roest te gaan bewerken met Hammerite. Dit zodat iedere minuut die je besteedt aan de bescherming van je metaal, je jaren gerust kan zijn van een goed resultaat! Waarom roestbehandeling zo belangrijk is en waarom je roest altijd moet behandelen, zal ik je uitleggen in deze blog over het behandelen en weg werken van roestvormingen.

De eerste, belangrijkste en meest voor de hand liggende reden waarom we een roest behandeling nodig hebben is het voorkomen van roest. Roest of corrosie kan op elk metaal voorkomen.

Roest zorgt ervoor dat er een groter risico bestaat dat het metaal zijn sterkte verliest of integriteit verlies. Zodra een metaal begint te roesten, groeit de roest alleen maar door en eet zo het hele apparaat langzaam op.

Metaal verliest zijn sterkte als het eenmaal is gaan oxideren. Dit is gevaarlijk voor metalen constructies en andere frames die zware voorwerpen moeten vasthouden.

Zo Behandel Je Roestvormingen

Roestbehandeling 100%

Voor het behandelen van roest heb ik voor de volgende producten gekozen. Hammerite Antiroestbehandeling & Hammerite Metaal Lak, dit is de meest duurzame metaal bescherming. Voor het schuren van het metaal heb ik een schuurspons en staalborstel gebruikt.

Zorg altijd voor een veilige werkplek en voor de juiste veiligheidsmiddelen zoals handschoenen, gehoorbescherming, stofkapje en veiligheidsbril indien nodig. 

Producten

 1. Hammerite Antiroestbehandeling 
 2. Hammerite Metaal Lak.
 3. Verf kwast/ roller & bakje 
 4. Schuurspons
 5. Schuurpapier 
 6. Ontvettend schoonmaakmiddel 

kosten 

 1. €21,63
 2. € 76,-
 3. € 2,89
 4. € 5,77
 5. € 7,99
0
€ Totale kosten

Bestel al de benodigde producten gemakkelijk en snel door op de bovenstaande buttons te klikken. 

Ben jij ook een camper aan het verbouwen ? Schrijf je dan gratis in op mijn home pagina, ontvang alle tips en uitleg over het verbouwen van een camper naar droomwoning op vier wielen. 

Veel succes en plezier bij jouw bouwproject ! 

Allround Travel Preset Fotobewerking

Camper Koelkast

Welke koelkast past het beste bij mijn wensen ? Een koelkast in een camper is alles behalve een overbodige luxe, zeker als je van plan

Lees verder »

Watersysteem

Hoe zorg je voor een schoon watersysteem ? Na het instaleren van je watertank denk je al gauw dat een frisse douche en een koud

Lees verder »

Ramen monteren

”Het monteren van een raam is vrij eenvoudig, goed gereedschap en de juiste voorbereidingen is het halve werk” Ramen in een camper zijn niet alleen

Lees verder »

Camper betimmeren

”Hoe zorg je ervoor dat de houtconstructie goed bevestigd wordt aan de carrosserie van de camper” Onderweg ben je niet altijd zeker van geasfalteerde wegen.

Lees verder »
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram