Maureen Amber Roos De Bruin

Nu iets over mezelf

Ik begin aan het ombouwen van een Mercedes Sprinter, waarmee mijn hondje Stars en ik de wereld willen gaan ontdekken. 

Bij het verbouwen van de camper, wordt er gelet op de duurzaamheid en kwaliteit van de producten.  De bouw wordt uniek en comfortabel en voldoet geheel aan de nieuwste trends !

De verbouwing is in samenwerking met  Bruin’s Bouwdiensten. 

Dit ben ik

Amber de bruin

Mijn naam is Amber de Bruin en ik ben 22 jaar oud. Mijn mopshondje Stars (van bijna een jaar) maakt het reisteam compleet. Ik beschrijf mezelf als een sportieve en creatieve onderneemster. Ik kan geen genoeg krijgen van het buitenleven, het ontdekken van nieuwe plekken maakt mij compleet. 

De laaste jaren ben ik erg opzoek geweest, naar iets wat aansloot bij mijn persoonlijkheid en wensen. Ik geniet enorm van vrijheid en zelfstandigheid, dit miste ik enorm in mijn dagelijkse leven. Ik woonde al vanaf mijn 18e zelfstandig in Vlaardingen, ik had een vaste baan en ik volgde met plezier een studie. ” Huisje Boompje Beestje” zullen de meeste denken. 

Voor mij voelde dit als een enorme beklemming, geen ruimte voor mijn creativiteit en mijn vrijheid was ook al zo goed als ingevuld. Dit voelde alles behalve prettig, na wikken en wegen besloot ik toch mijn gevoel te volgen. Te kiezen voor het onbekende, al de vastigheid die ik voorheen had los te laten. 

Ik ga aan de slag met video en fotografie, om zo mijn reisverhaal met jullie te kunnen delen. De eerste stap naar de ultieme vrijheid, een camper ombouwen. 

Welkom op mijn reiswebsite, volg ons verhaal en reis digitaal mee de wereld rond op vier wielen. 

Tijd om te kunnen doen waar ik echt naar verlang.

Een autobus ombouwen naar een zelfvoorzienende woning, zodat ik samen met mijn hondje en mijn camera de wereld in kan trekken.

Elektra

Een compleet plan voor de elektra. Elektriciteit het is iets waar we tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Alles werkt op energie en die energie of

Zelfvoorzienend

Je camper voorzien van zonne-energie. Mijn camper heb ik voorzien van 300 Watt aan zonnepanelen, dat houd dus in dat de camper (tenminste de huishoudaccu

Lees Mijn Blog!

Lees hoe ik in mijn busje door Europa reis en mijn droom waar maak! Ik houd alles bij in mijn eigen online blog.