Maureen Amber Roos De Bruin

Preset Shop

Al je foto’s professioneel bewerken met één druk op de knop.

Wat is een Preset?

Een Preset wordt ook wel voorinstelling genoemd, het is een filter die te gebruiken is in Lightroom. Mijn filter is zo ontworpen dat het automatisch het optimale uit je foto’s haalt. Een preset is veel meer dan een standaard filter, het is ligt complexer. Een preset past de tempratuur aan in de foto, het verbetert en versterkt de kleuren, het voegt de juiste schaduwen toe en zorgt voor een professionele look met één druk op de knop.

Dit geld voor elke vorm van fotografie, of je nou foto’s maakt met je telefoon of als je graag fotografeert met een camera. Elke foto is te bewerken via met een preset !

Hoe installeer je de Preset?

De preset is vrij eenvoudig te installeren. Je heb alleen de gratis applicatie van Lightroom nodig om aan de slag te kunnen gaan met de preset.  De applicatie is voor IPhone en Android gratis, tevens kan je de preset ook op de computer downloaden.

Bij aankoop van de preset ontvang je gratis een handleiding vol met handige tips, afbeeldingen en verschillende werk technieken om op de juiste manier met de Lightroom app en de preset te kunnen werken. Na het lezen van de handleiding ben je in een paar eenvoudige stappen een specialist in het bewerken van foto’s. 

 

De preset verbetert elke foto!

Een foto die te donker is, sombere kleuren of veel te veel schaduw iets wat vaak voor komt bij het maken van een foto. Zeker als je veel fotografeert met je mobieltelefoon. De foto is snel vergeten en je doet er vrijwel niks meer mee. Die tijd is nu voorbij ! 

Laat omstandigheden van buiten af niet meer jouw fotografie beïnvloeden maar bewerk je foto met een preset en zorg zelf voor de perfecte plaatje. Mijn preset is zo ontwikkeld dat het  bij elke foto  het optimale aan kleur en belichting behaald wordt.

 

Originele foto
Foto bewerkt met de Allround Travel Preset.

Waar is de Preset te koop?

De preset by Maureen Amber Roos is te koop door op onderstaande knop te drukken. Alle prijzen zijn inclusief BTW.